Je bekijkt de reis...

Brazilië
a
A
10 februari 2014 11:29 | Door: Joke van Opstal
Bedankt weer voor de update...dat is altijd leuk om te lezen!
Ik ben een beetje jaloers dat jullie zo het bootje in kunnen! geniet ervan en handjes binnenboord! haha piranha's???????
Zorg wel dat je je anti-malaria tabletten inneemt en een goed idee om s'avonds en 'snachts lange mouwen en broeken aan te hebben. ( kan ik dan weer niet nalaten he!!)
geniet van elkaar, geniet van de cultuur, geniet van je wandel met God en groei daarin en geniet van God!
Hug voor jullie allemaal, maar natuurlijk een extra dikke voor Luka!!
joke ( luka's moeder)
11 februari 2014 16:10 | Door: Fokelien Fabriek
Ik ben het helemaal met je eens, moeder van Luka!!. Ook mijn moederhart en gedachten zijn voortdurend
met jullie bezig. Wees alstublieft voorzichtig en pas goed op jullie zelf en op elkaar!
Fijn dat het tot nu toe goed is met jullie gezondheid en we bidden dat dit ook zo mag blijven. Weet dat onze gebeden jullie gelden en we vragen om een engelenwacht rondom jullie.
Veel liefs van Luitzen en Fokelien, ouders van Martin. Speciaal een dikke knuffel en tuut voor Martin, we houden van je en zijn super trots op je!!Liefs, papa en mama.
14 februari 2014 20:59 | Door: Eric Visser
Leuk jullie foto's te zien en te lezen dat het ook in Manaus goed gaat en jullie ook daar tot zegen kunnen zijn. Hier is de nachtkerk onafhankelijk van jullie afgelopen vrijdag van start gegaan. Ik vertrek zo naar de binnenlanden van Minas Gerais. Zegen, Eric.